Τ: 2313061368 | Κ: 6945704084 [email protected]

Συνέντευξη στο www.lifestyleoptions.gr

marianna-vlasidou

Είναι απο τις πιο γοητευτικές παρουσίες στο χώρο της συμπρωτεύουσας ! Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας ενώ δεν την άφησαν αδιάφορη η φωνητική, η πληροφορική και ο χορός! Μια πολύπλευρη και πολυτάλαντη προσωπικότητα που την κέρδισε τελικά η μόδα. Έχοντας στο ενεργητικό της εμπειρία από τον χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου, δημιούργησε πέρυσι μια σχολή με όλες εκείνες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για καταξίωση και αναγνώριση στο χώρο του επαγγελματικού μακιγιάζ γενικότερα. Η Μαριάννα Βλασίδου, είναι πολυπράγμων αλλα και φοβερά σταθερή στις αποφάσεις και στις επιλογες της. Λατρεύει αυτο που κάνει και λειτουργεί πάντα με το κριτήριο της ωριμότητας.

Πώς προέκυψε η δηµιουργία της σχολής;

Είµαι στο χώρο του επαγγελµατικού µακιγιάζ σχεδόν 2 δεκαετίες και τα περισσότερα από αυτά δίδασκα σε ένα µεγάλο ΙΕΚ, οπότε φυσικό ήταν να θέλω να κάνω κάτι δικό μου. Να δηµιουργήσω κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό για το επαγγελµατικό µακιγιάζ, που έλειπε από τη Θεσσαλονίκη και έτσι προέκυψε η Make Up Concepts Academy by Marianna Vlasidou.

Τι είναι αυτό που σε ενοχλεί στη δουλειά σου και πως το αντιµετωπίζεις;

∆εν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που να µε ενοχλεί πέρα από την έλλειψη εξειδικευµένων προϊόντων, που δεν υπάρχουν εδώ και µόνη λύση είναι να τα παραγγέλνω από το internet, µε ότι συνεπάγεται αυτό.

 

Λίγα λόγια για τη σχολή, τα τµήµατά της τις προϋποθέσεις, τα πάντα.

Η σχολή µου βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και µπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες. Απευθύνεται σε όποιον αγαπάει το µακιγιάζ, θέλει να ασχοληθεί σοβαρά µε αυτό και να διακριθεί. Υπάρχουν τµήµατα για αρχάριους, όπως και για επαγγελµατίες, που θέλουν εξειδίκευση. Καθώς επίσης και µικρά σεµινάρια, σε συγκεκριµένα είδη µακιγιάζ πχ θεατρικό, special effect, νυφικό κλπ. Το στοίχηµα µε τον εαυτό µου είναι η άµεση επαγγελµατική αποκατάσταση των αποφοίτων της σχολής, η επιτυχία και η διάκρισή τους.

Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Προσπαθώ να βρίσκω ευκαιρίες για ταξίδια που τα λατρεύω, για γυµναστική και φυσικά για ξεκούραση