Τ: 2313061368 | Κ: 6945704084 [email protected]

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα της MakeUpConcepts Academy

Σχολή εξειδίκευσης επαγγελματικού μακιγιάζ που δημιουργεί επιτυχημένους Make Up Artist στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας.
(ΚΔΒΜ αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ )

Μαριάννα Βλασίδου

Professional Make Up Artist

Σκοπός μου και όνειρο μου;

Τα “παιδιά” μου να πιστέψουν στον εαυτό τους και σ’άυτο που κάνουν και θα μάθουν και να γίνουν σωστοί και επιτυχημένοι επαγγελματίες αλλά κυρίως περιζήτητοι make up artists στο χώρο! Με μακροχρόνια πορεία στον χώρο του μακιγίαζ προσπαθώ να μεταφέρω όλη την εμπείρια μου στούς μαθήτες της σχολής.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Επιλέξτε το τμήμα μακιγίαζ που σας ενδιαφέρει και μαθετε περισσότερες πληροφορίες.

Για Αρχαρίους

Τμήματα μακιγιάζ και make-up για αρχαρίους που επιθυμούν μέσα απο ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα να αποκτήσουν τις κατάλληλες και βασικές γνώσεις του επαγγελματικού μακιγίαζ.

Master Class

Ετήσια τμήματα μακιγιάζ για όσους θέλουν να γίνουν ολοκληρωμένοι makeup artists. Aπο Οκτώβριο – εως Ιούνιο.

Σεμιναρια Make-Up

Εξειδικευμένα σεμινάρια μακιγίαζ για επαγγελματίες που θέλουν μια πιο ολοκληρωμένη γνώση σε έναν ή παραπάνω τομείς make-up και γίνεται επιλογή συγκεκριμένων ωρών.

Personal Lessons

Ιδιαίτερα μαθήματα μακιγιάζ σε γυναίκες όλων των ηλικιών που θέλουν να μάθουν τι τους ταιρίαζει και να ειναι προσεγμένες όλη μέρα.

Η Σχολή Make Up Concepts

Η διδασκαλία αναμφίβολα σίγουρα αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της δουλειάς μου, καθώς η αγάπη και το πάθος για αυτήν με οδήγησε να δημιουργήσω τον δικό μου χώρο , το δικό μου ναό του μακιγιάζ , της ομορφιάς και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Να έχω τα δικά μου “παιδιά”.

Να ετοίμασω και να βοηθήσω νέους επαγγελματίες make up artists να ανοίξουν τα φτερά τους και να ξεχωρίσουν σ’αυτο το επαγγελμα.

Οι συνεργάτες μας

Θέλετε να γίνετε επαγγελματίας στο μακιγίαζ

Μην ψάχνετε άλλο!

Επικοινωνήστε μαζί μας